29.02.2004: Krštenje u vodi

Dana veljače 2004 godine naša draga braća Robert Radić, Čedo Todorović, Miroslav Todorović i Đef Radić i naša sestra Ljilja Radić koja je i supruga našeg brata Roberta, su nakon što su predali svoje živote našem Spasitelju u prosincu 2003 godine su svoju vjeru potvrdili i krštenjem u vodi.

Krajem 11 mjeseca 2003 godine naša draga sestra Agica Palfi, nakon što je slučajno u Ilici u kolovozu ili rujnu te iste godine upoznala našeg brata Čedo Todorović koji je šetao u Ilici i nakon što mu je svjedočila i ostavila svoj broj telefona da ako bude ikada u Zagrebu da je pozove i da svrati kod nje, je na poziv brata Roberta došla u Slavonski Brod jer je jedna djevojka bila pod opsjednućem demona, te je poslužila toj obitelji gdje se nakon molitve ta djevojka je bila oslobođena i sestra Agica je govorila radosnu vijest.

Nekoliko osoba gore navedenih je primilo Krista kao svojeg Spasitelja te su se priključili lokalnoj Evanđeoskoj pentekostnoj crkvi “Riječ Nade”. Pastor, crkve se zvao Goran Koncoš i ta je crkva djelovala do kraja 2009 godine. Nakon nepunih 2 mjeseca braća i sestra su odlučili vodeno krstiti i tako da su 29 veljače 2004 godine u Zagrebu u crkvi Riječ Života, se odlučili vodeno krstiti. Pastor crkve Riječ Života je pastor i apostol Damir Šičko Alić.

Sva autorska prava video klipa pripadaju Savezu crkava Riječ Života i lokalnoj crkvi Riječ Života, Zagreb.

Evo link na youtube video: