Prije svega, volio bih zahvaliti sestri Blanki, pastoru Darku i sestrama i braći naše kršćanske zajednice koji su žarko molili za moje ozdravljenje.

Bio sam podosta bolestan. Naime, obolio sam zarazivši se korona virusom. U bolnici sam bio proveo puna tri tjedna pošto sam došao u vrlo lošem stanju. Proveo sam 20 dana u samoizolaciji. Zdravstveno stanje mi se sve više pogoršavalo (bio sam dehidrirao, nisam gotovo uopće mogao jesti pa ni hodati). Moj Gospodin Isus, potaknuo me je da se obratim svom liječniku opće prakse da me on uputi u bolnicu u Zagreb, kako bi mi prekontrolirali nedavno transplantirani bubreg; a ne zbog virusa korone.

Kad sam stigao u frenološku ambulantu, odmah su me uputili na hitnu – covid odjel te me liječili od virusa. Ujedno su, liječnici na covid odjelu liječili i moj transplantirani bubreg. Vjerujem da mi je sam naš Gospodin Isus na taj način spasio život; upućujući me što da uradim.

Ovom prilikom, zahvaljujem Gospodinu Isusu Kristu; zahvaljujem i svojoj braći i sestrama na njihovoj duhovnoj potpori. Omogućen mi je povratak u normalan život.