Radost nam je i čast što naša udruga RIJEČ ŽIVOTA, ovaj petak /14.5.21./ ima priliku ugostiti djelatnike RETO CENTRA i u našem gradu, u Slavonskom Brodu.

Naime, RETO će navedenog dana, u terminu od 15.00 – 17.00 sati, na korzu (Trg I. B. Mažuranić), predstaviti svoj program rada i djelovanja u RH; izvedbom pjesama, igrokaza/pantomime, svjedočanstava izliječenih ovisnika; informiranjem o mogućnostima prihvata i liječenja ovisnika zainteresiranim građanima.

Našim Brođanima se na ovaj način pruža jedinstvena prilika da osobno razgovaraju sa djelatnicima RETA i ostvare kontakte koji, u skoroj budućnosti, mnogim obiteljima i pojedincima mogu donijeti sudbonosna rješenja. RETO je centar za liječenje ovisnika o drogama i alkoholu; zajednica u kojem je Biblija dnevni priručnik i osnovni vodič.
Osnovan je 1985. godine u Španjolskoj.

Tijekom 36 godina, RETO CENTAR je izrastao u zajednicu koja trenutno djeluje u 25 zemalja svijeta. U Hrvatskoj, RETO je započeo svoje djelovanje 1993. godine i uspješno pomogao u izlječenju i rehabilitaciji tisućama ovisnika. Mnogi od njih danas svojim životima blagoslivljaju svoje obitelji. Neki od njih su svoje živote, iz zahvalnosti prema Bogu, odlučili uložiti u borbu za spašavanje drugih iz lanaca ovisnosti. Zato, ponovno, sa velikom radošću iščekujemo njihovu posjetu Slavonskom Brodu.

Dobrodošli ste biti dio ovog dragocjenog događanja.

Udruga RIJEČ ŽIVOTA u Slavonskom Brodu.